U bent hier
Home > Toogpraat > Op stap met Billie tijdens zijn eigen Craft Beer Fest

Op stap met Billie tijdens zijn eigen Craft Beer Fest

Dit weekend vindt voor het tweede jaar op rij het Antwerpse, maar tevens internationale, Billie’s Craft Beer Fest plaats. Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december kunnen bierliefhebbers opnieuw terecht in de Waagnatie voor een weekend vol bier proeven van meer dan 50 nationale en internationale brouwerijen.

Tijdens het festival zullen bierliefhebbers kunnen kennismaken met bijna 400 verschillende bieren uit onder andere het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Noorwegen, Nederland, Zweden, Rusland, Denemarken, Spanje, Estland, België,…

Uiteraard kan er niet alleen bier gedegusteerd worden, maar zullen tal van foodtrucks de honger van de bezoekers kunnen stillen. Maar dit festival draait om meer dan alleen bier en eten. Zo kan je je laten tattoëren, een bezoekje brengen aan de barbier of je samen met je vrienden uitleven met één van de volks- of caféspellen.

Billie’s Craft Beer Festival 2018 is bijna volledig uitverkocht, want zowel de combi- als de zaterdagtickets zijn de deur uit. Je kan wel nog dagtickets kopen voor vrijdag aan de prijs van €65. Dit ticket verschaft je niet enkel toegang tot het festival, maar omvat ook meteen een proefglaasje en ongelimiteerd proeven van de bieren zelf. Als bezoeker moet je dus geen jetons meer apart aankopen. In België voolopig nog een unicum.

#NoCrapJustCraft

Voor meer informatie kan je terecht op www.billiescraftbeerfest.com.

De sfeer al even opsnuiven? Lees dan hier mijn verslag van de vorige editie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top