U bent hier
Home > Toogpraat > The Brewers of Europe organiseren eerste The Brewers of Europe Forum

The Brewers of Europe organiseren eerste The Brewers of Europe Forum

 

The Brewers of Europe, de overkoepelende organisatie die 29 Europese brouwfederaties vertegenwoordigen en promoten en zich hierbij ook focussen op innovatie, organiseren dit jaar in samenwerking met Becomev (Brussels Beer Challenge) voor de allereerste keer The Brewers of Europe Forum.

Op 7 en 8 juni kunnen brouwers terecht in Brussel om te luisteren naar boeiende topsprekers uit binnen- en buitenland die verschillende interessante onderwerpen zullen behandelen zoals technische ontwikkelingen in de brouwwereld, specifieke ingrediënten, marketing, branding en zo veel meer.

Bedoeling is dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zal worden waar knowledge sharing centraal staat en waar je je kan laten inspireren als brouwer of professional in de bierwereld. Want naast de seminaries zal er ook een beurs zijn waar bezoekers elkaar beter kunnen leren kennen en ideeën uitwisselen.

“Een van de doelstellingen van het forum is om de Europese brouwers -groot en klein- te verenigen en uiteraard Europa als bakermat van het bier te promoten”, aldus Pierre Olivier Bergeron. “Europa was en is het spannendste biercontinent met grote traditionele biernaties als België, Duitsland, het Verenigd Koningrijk en de Tsjechische republiek en opkomende bierlanden als Nederland, Frankrijk en Italië. Ook in de periferie wordt er danig in de ketels geroerd, bier is hot in het koele noorden en hip in het voormalige Oostblok. Kortom de Europese biersector bruist” vult Luc de Raedemaeker, Becomev, aan.

Meer informatie over The Brewers of Europe Forum kan je hier vinden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top